Auto verkopen

Kies voor comfort en gebruik onze valet service voor slechts € 39.50 extra. Een van onze gekwalificeerde chauffeurs haalt uw voertuig op voor de terminal en brengt uw auto terug als u terug komt op de luchthaven. Uw auto staat tijdens uw verblijf in één van onze veilige parkeerplaatsen. Gaat u op reis en hebt u geen zin om op een bus te wachten? Of naar een parkeerplek op de luchthaven te zoeken of met al uw bagage naar de vertrekhal te lopen? Met Quick Parking is dit allemaal verleden tijd! U parkeert veilig uw auto op ons bewaakte parkeerterreinen en bent binnen 15 minuten in de terminal. De shuttlebus rijdt naar de vertrekhal en terug naar de parkeerplaats. Geen wachttijden. Luchthavenvervoer schoten zaventem

Auto huren Antwerpen Overzicht leveranciers

Avis

Vanaf het moment dat u op de verhuurlocatie arriveert, staan wij voor u klaar. Of u nu op zoek bent naar een leuke, kleine auto voor een uitstapje in de stad, een elegante sedan voor een zakenreis of een ruime peoplecarrier voor een gezinsvakantie, de perfecte auto staat op u te wachten. Klanten die regelmatig bij ons huren, krijgen upgrades – en gratis extra dagen – door zich aan te melden voor de loyaliteitsvoordelen van Avis Preferred

 

Auto Europe.

ndien u nu uw huurauto reserveert kunt u door goedkope autoverhuur onbeperkt op pad. Er is meer dan voldoende te zien en te beleven in Antwerpen met een voordelige huurauto. De belangrijkste bezienswaardigheden in Antwerpen, die volkomen de moeite van het bezoeken waard zijn, zijn:

 • Het Rubenshuis
 • De unieke diamantcreaties in het Diamantenmuseum
 • Het Aquatopia, een (ont)spannende onderwaterbelevenis midden in Antwerpen

Met een voordelige huurauto in Antwerpen kunt u de omgeving van Antwerpen heel eenvoudig en op een heel persoonlijke wijze ontdekken. U kunt auto huren in Antwerpen en de volgende bezienswaardigheden in de omgeving ontdekken:

 • De Zoo van Antwerpen, een van de mooiste stadsdierentuinen in Europa
 • Het Eilandje is een oude havenbuurt in het noorden van Antwerpen
 • Het natuurgebied de Antwerpse Kempen

Een auto huren in Antwerpen is comfortabel en zeer voordelig met Auto Europe. Uiteraard bieden wij “all-inclusive” huurprijzen aan in Antwerpen. Een auto huren in Antwerpen geeft u de gelegenheid om op uw gemak nieuwe steden te ontdekken en het beste uit uw vakantie te halen. Met onze prijsgarantie bent u verzekerd van het beste tarief, kwaliteit en service voor uw voordelige huurauto in Antwerpen.Taxi Antwerpen

Luchthavenvervoer  Atwerpen.
Parkeer uw auto in onze ruime VIP parking in Zaventem. Vertrek in alle rust naar uw bestemming. Gratis ruime parking. Verlies geen tijd met het zoeken van een parkeerplaats. Wij voorzien een zeer ruime parking. Beveiligde en bewaakte parking dag en nacht dichtbij terminal. Geen sleutels af te geven. Houdt u uw autosleutel liever zelf bij? Dat is geen probleem. U hoeft deze niet aan ons af te geven. Indien u wenst, kunnen wij ook een privé shuttle voorzien van en naar de luchthaven.

 

Sunnycras.

 • Een auto huren in Antwerpen voor een heldere all-in prijs regel je via Sunny Cars, specialist in autohuur! Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto´s aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur in Antwerpen. Kies je voor Sunny Cars, dan kies je voor kwaliteit, service en 100% zekerheid.

  Op vakantie wil je zonder zorgen genieten. Daarom is je huurauto in Antwerpen bij Sunny Cars altijd optimaal verzekerd. Je betaalt één all-inclusive prijs, inclusief alle verzekeringen. Je hoeft dus ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten. Bij schade betalen wij het eigen risico aan je terug. Ook in geval van schade aan glas, banden, bodem of dak. Altijd optimaal verzekerd, dat is autohuur in Antwerpen volgens Sunny Cars.
  Ga je een auto huren in Antwerpen, dan wil je uiteraard ook kilometers maken. Daarom hebben wij ook geregeld dat je een ongelimiteerd aantal kilometers mag rijden met je huurauto in Taxi Antwerpen .

Happycar.
Brussels Airport biedt meer dan 10.000 autoparkeerplaatsen op wandelafstand van de luchthaventerminal en 2000 plaatsen die bereikbaar zijn met een shuttle dienst. Het hele jaar door (24/24 u) zijn er parkeerformules op maat. Kom je iemand ophalen of afzetten? Bekijk dan de daartoe bestemde pagina’s.Op de luchthaven. Aan de balie. Restaurants en bars. Zwanger of reizen met kinderen. Reizen met huisdieren. Geldautomaten en wisselkantoren. Parking op Zaventem Brussels Airport Parking. Brussels Airport biedt meer dan 10.000 autoparkeerplaatsen op wandelafstand van de luchthaventerminal en 2000 plaatsen die bereikbaar zijn met een shuttle dienst. Taxi Antwerpen